Latest Blog

Halate baie personalizate pentru piscina

Halate baie personalizate pentru piscina

halate baie personalizate pentru piscina

Căutați un halat de baie pentru piscină sau pentru o vacanta la munte? Alegeți un set de halate baie personalizate si absorbante.

Halatele de baie reprezinta un produs ce nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui, mai ales daca il personalizati dupa gustul dumneavoastra fie cu initialele numelui, fie cu numele, zodia sau orice alt simbol doriti. Croiala bine realizata si materialul bine ales fac din acest produs o alegere perfecta pentru scopul caruia ii este destinat si anume absorbirea umezelii si mentinerea unei temperaturi confortabile a corpului in momentul in care este folosit la piscina sau iesirea din dus.

Read more
Decembrie – luna cadourilor

Decembrie – luna cadourilor

Decembrie – luna cadourilor. Fii un Mos Craciun inspirat!!!

Read more

Atelierul de brodat – prosoape si halate baie personalizate prin broderie

Cadouri minunate, unice si originale, personalizate artistic, prin broderie!

Bine ai venit la atelieruldebrodat.ro! Noi va oferim produse brodate pentru orice eveniment, orice ocazie sau afacere.
Este locul cel mai potrivit pentru cei care cauta cadouri minunate personalizate prin broderie! Aici gasiti cadouri pentru bebelusi, copii, doamne si domni, pentru evenimente fericite, precum botez (trusouri de botez personalizate), nunta (halate baie personalizate si prosoape personalizate), aniversari si evenimente speciale! Toate cadourile pot fi personalizate atat cu text cat si cu o imagine (design de broderie)! Fiecare cadou poate fi personalizat in foarte multe variante, astfel incat sa se preteze oricarei persoane dragi sau oricarui eveniment !

Broderia reprezinta exclusivitate, eleganta, longevitate, stralucirea culorilor si individualitate. Dispunem de o colectie de digitizari pentru broderie computerizata la preturi competitive.

TRANSPORT RAPID IN ROMANIA

SUPORT TELEFONIC 24X7

Comenzi online: NON-STOP

Contact +(40) 728.188.030

X