General Blog

Broderia computerizata

digi

Ce este o broderie? Broderia este o cusătură în relief realizata pe un material textil. Aceasta se poate realiza fie manual numindu-se broderie manuala. fie computerizat numita broderie computerizata.

Broderia este o arta de decorațiune textila cu o îndelungată tradiție, fiind cel mai elegant si rezistent mod de personalizare atat al articolelor textile (trusou botez personalizat in functie de tematica botezului, halate baie personalizate, prosoape personalizate, tricouri etc.) cât si al altor materiale. Broderia înfrumusețează, înnobilează si da o nota personala, autentica oricarui produs pe care se aplica, fie ca este vorba de halat de baie, prosop, uniforma, salopeta, tricou sau articol de copii.

Uneori, o simpla monograma, un ornament, un ecuson sau un blazon, poate face dintr-un articol de îmbrăcăminte comun, un lucru deosebit, cu totul si cu totul special.

BRODERIA  MANUALA

Broderia manuala se executa manual folosind un ac de croșetat si ate speciale pentru brodare din bumbac, mătase sau lână.

BRODERIA  COMPUTERIZATA

Broderia computerizata se realizeaza cu ajutorul unei mașini speciale pentru brodare. In prezent, datorita mașinilor computerizate de brodat, se pot realiza orice tip de model de broderie cu o maxima precizie a detaliilor.

Acesta este rolul si scopul broderiei, iar prin faptul ca firele cu care se realizeaza acum o broderie la mașină, sunt colorate si tratate prin tehnologii moderne de ultima ora, fac ca broderia sa devina practic indestructibila sa nu isi piarda nici luciul, nici aspectul reliefat si nici intensitatea culorilor, chiar si dupa cativa ani buni de purtare.

AVANTAJE BRODERIILOR COMPUTERIZATE

  • durabilitate, nu dispare si nu se deterioreaza dupa spalari multiple
  • cel mai bun raport calitate / pret pentru decoratiunile textile personalizate si de serie
  • calitate excelenta a produsului finit comparativ cu orice alt procedeu de personalizare a obiectelor textile
  • confera un aspect exclusivist produsului si o imagine distinsa companiilor care utilizeaza broderia ca procedeu de personalizare a uniformelor, echipamentului de lucru si materialelor promotionale.
  • impactul vizual este unul deosebit, iar diferitele unghiuri de lumina aduc stralucire, oferind   noblete şi prestanta elementelor de design

 CUM SE REALIZEAZA

Primul pas este procedeul numit digitizare prin care un model este transformat cu ajutorul unui soft specializat, din poza in fisier pentru masina de brodat.

digi
halate personalizate

Urmatorul pas, este realizarea broderiei cu ajutorul masinii de brodat controlate de calculator. Acesta este rezultatul:

grr1
halat baie personalizat prin broderie

Vrei sa personalizezi un articol textil? Cauti o idee de cadou deosebit si nu o gasesti? Ai o afacere si vrei sa personalizezi echipamentul angajatilor tai? Ai ajuns in locul perfect, broderia personalizata computerizata este solutia.

Masinile de brodat de ultima generatie folosesc ațe de brodat speciale ce fac ca broderia computerizata sa fie rezistenta la soare, la spalari repetate dar si la clor.

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti fisierul logo-ului in format  vectorial (.svg / .eps) iar acest logo poate fi transpus in broderie.

unnamed 8 14
Halate baie petrsonalizate

Cei mai multi anteprenori opteaza pentru broderie atunci cand doresc reprezentarea elementelor personalizate la cea mai buna calitate posibila si cu un impact vizual puternic.

De ce să optezi pentru brodarea materialelor?!

Un prosop personalizat, o uniforma personalizata, o salopeta sau un halat personalizat cu logo-ul firmei dumneavoastra contribuie masiv la imaginea firmei, mai ales daca doriti sa va dezvoltati brand-ul in fata clientilor.

Broderia confera un aspect exclusivist produsului si are un rol important in imaginea pe care o creezi ca si companie.

Broderia cu logo-ul firmei poate fi pus pe orice produs textil, fie el accesoriu (prosop, servetel, husa de scaun, fata de masa) sau chiar articol de imbracaminte al personalului (uniforma, camasa, tricou, vesta, halat etc) si cu siguranta veti avea un impact major in ochii clientilor.

74804914 166035117844833 6781255406170669056 n 2
halate personalizate

Broderia realizata computerizat are o rezistență sporită în fața spălărilor sau a factorilor care afectează de regulă alte tipuri de decorațiuni textile, fapt datorat unui nivel de calitate ridicat al acestui procedeu de personalizat confecții textile și nu numai. Prestanța obiectului brodat atinge cote înalte iar impactul vizual creat este unul puternic și deosebit. Costul redus al broderiei reprezintă o investiție pe termen lung în mesajul pe care vrei să îl transmiți. Recomandam personalizarea prin broderie pe produse de calitate superioara.

Va multumim pentru interes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *