General Blog

Cadou personalizat de casa noua

unnamed 42

Dupa ce te ghidezi pentru a alege cel mai potrivit cadou personalizat de casa noua?

Esti invitat la o petrecere de casa noua si nu stii ce cadou personalizat de casa noua sa le oferi?! Orice cuplu trece, la un anumit moment, prin așa numitele etape de maturizare, iar mutarea într-o nouă locuință se numără printre ele.

Ca in orice casa noua parfumul mobilierului proaspăt adus din showroom, ornamentele alese cu grijă care conferă un aspect aparte și acele mici detalii care fac o simplă locuință în ”acasă” – sunt doar câteva dintre lucrurile care ne impresioneaza atunci când facem primii pași în noul cămin.

Spațiul personal trebuie să ne spună un basm, să ne arate stilul de viață și personalitățile celor ce locuiesc acolo. Toate aceste lucuri sunt un punct de pornire pentru cei dragi, aproapiați care, cu siguranță, au pornit în goana după cele mai deosebite cadouri de casă nouă.

Dacă te afli chiar tu de cealaltă parte a baricadei și ești în căutarea unui cadou de casa noua pentru cineva drag care tocmai s-a mutat într-o nouă locuință, acest articol îți este dedicat!

Poate că ai mai fost invitat să participi la bucuria resimțită de cineva drag atunci când s-a mutat in casă nouă, așadar stii ca este normal să te întrebi ce-ar trebui sa le iei cadou cu aceasta ocazie.

Ei bine, cadoul de casă nouă a devenit o adevărată tradiție și nu doar în cultura noastră, ea păstrându-se și în alte țări.

Acesta nu este singurul motiv pentru care ar trebui să oferi și tu un dar celor care marchează un nou început; ia în calcul faptul că astfel oferi proprietarilor un mic sprijin, de care cu toții avem nevoie pentru a porni cu dreptul pe un drum…nou!

La fel ca in cazul unei aniversari sau a unei sarbatori, atunci cand alegi un cadou de casa noua pentru o persoana draga, trebuie sa tii cont de anumite lucruri pentru a o face cu adevarat fericita! Asadar, pentru a achizitiona darul ideal, ai in vedere:

  • relatia de prietenie
  • gradul de rudenie
  • hobby-uri si pasiuni
  • nevoi

Felicită-i pe cei doi parteneri și oferă-le un cadou de casa noua deosebit, potrivit pentru aceasta ocazie.

Idei de cadou personalizat de casa noua

Un cadou personalizat de casa noua este oricând binevenit, de aceea te invităm să descoperi produsele noastre:

unnamed 2021 01 07T223117.312
unnamed 43
halate baie personalizate
  • Lenjerie personalizata prin broderie cu nume sau initiale – un alt cadou inspirat! Aceasta este din bumbac 100%, de calitate superioara.
lenjerii personalizate

Va asteptam cu drag la http://www.atelieruldebrodat.ro unde iti poti realiza orice idee de personalizare, iar noi te ajutam sa o punem in practica astfel incat sa poti oferi un cadou deosebit celor dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *