General Blog

Cadou de Valentine’s day – halate baie personalizate

unnamed 60

Nu știi ce să ii dăruiești iubitei/iubitului tău de Valentine’s day? Noi te vom ajuta cu o idee de cadou astfel încât să vă simțiți amândoi răsfățați ca la un Hotel de 5 stele la voi acasă, după o cină romantică – set halate baie personalizate pentru Valentine’s day.

unnamed 54

Valentine’s Day sau ”Ziua Îndrăgostiților, numită, de asemenea, Ziua Sfântului Valentin sau Sărbătoarea Sfântului Valentin, este sărbătorită anual pe 14 februarie. Inițial a fost sărbătorită ca zi a creștinismului occidental care onorează unul sau doi sfinți timpurii pe nume Valentinus, Ziua Îndrăgostiților este recunoscută ca o semnificație culturală, religioasă și comercială de dragoste și dragoste romantică în multe regiuni din întreaga lume, deși nu este o sărbătoare publică în orice țară.” Wikipedia

Deoarece suntem un popor de romantici incurabili si veșnic îndrăgostiți, am adoptat foarte repede această sărbătoare care are ca tradiție un gest frumos sau cadoul oferit persoanei iubite, este o bună ocazie de a-i arată iubitei/iubitului, prin gesturi romantice, declarații de dragoste, cadouri și surprize inedite cât de mult contează pentru tine.

Noi venim în ajutorul vostru cu halate baie personalizate prin broderie după preferințele dumneavoastră astfel încât să impresionați deosebit.

Ce trebuie să faci pentru a alege cea mai deosebită broderie pe care noi să o executăm pe un halat de baie de calitate premium pentru persoana iubită:

● trebuie să fii creativ – să alegi o broderie cu care să personalizezi halatul de baie astfel încât să impresionezi;

● nu alege ceva ce îți place ție, ci ține cont de preferințele ei/lui – așa dovedești că o/il cunoști și că înseamnă mult pentru tine;

● scrie o felicitare în care să îți exprimi sentimentele;

● nu evita elementul romantic atunci cand alegi cadoul – inimioare, flori, fluturași;

● în alegerea broderiei bazează-te pe personalitatea ființei iubite.

unnamed 61

Vă așteptăm cu drag la atelieruldebrodat.ro pentru a vă oferi halate baie personalizate, ideale pentru voi doi în serile romantice sau la cafea în diminețile răcoroase petrecute în doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *