General Blog

CADOU PENTRU MIRI CU OCAZIA NUNTII

poza halate1

Pentru acea zi speciala din viata oricarui cuplu “nunta sau cununia civila”, te sfatuim sa alegi un deosebit si de neuitat cadou pentru miri.

Nuntile intotdeauna reprezinta prilej de bucurie pentru toti invitatii. Este un moment unic in viata mirilor si faptul ca te-au invitat reprezinta o mare onoare intrucat poti sa imparti bucuria lor.

Insa, pentru un astfel de eveniment ai nevoie de un cadou pentru miri special. Uneori poate fi usor sa gasesti ceva potrivit unei astfel de ocazii, alteori poate fi o adevarata provocare.

Pe lângă tradiționalul plic, menit să-i ajute pe proaspeții însurăței să pornească cu dreptul în căsnicie, „se poartă” cadourile personalizate de nuntă, a căror semnificație e mai importantă decât prețul de pe etichetă.

Iti doresti sa le oferi un cadou util si practic, dar in acelasi timp de bun gust, de calitate si durabil in timp? Și pentru că ne dorim să fim alături de tine cu recomandări de daruri inedite indiferent de ocazie, nunta nu putea face excepție.

Idei de cadou pentru miri

Un moment atât de prețios precum cel al cununiei merită celebrat și sărbătorit alături de cei dragi îndrăgostiților, iar cadoul pe care îl alegi pentru ei devine un simbol al dorințelor tale de fericire, înțelegere și împliniri.

Iată de ce, atunci când alegi un cadou de nuntă, recomandăm să te gândești la gusturile mirilor, la ceea ce le place lor și să optezi pentru daruri utile, dar definite de stil și calitate.

O dee de cadou pentru nuntă este și un set de halate de baie personalizate pentru miri, moi, pufoase și confortabile, unul pentru ea și altul pentru el, ideal pentru diminețile răcoroase și serile pline de răsfăț petrecute acasă.

Optează pentru un model simplu și elegant, din materiale de calitate, în care fiecare se va simți extraordinar.

Darul tău le va da celor doi îndrăgostiți senzația că sunt la un SPA luxos, chiar în propria casă.

halate personalizate fini

Un cadou de nuntă unic și deosebit de care mirii se vor bucura mult timp de acum înainte este o lenjerie personalizata prin broderie, pentru tinerii miri cu nume, initiale si data evenimentului.

Halatele de baie si prosoapele pentru miri pot fi personalizate prin broderie dupa preferintele dumneavoastra: cu nume, initiale, verighete, inimioare sau orice alte idei aveti.

Ambalate in cutie alb lucios si decorate cu o fundita de satin pot fi un cadou memorabil si adorabil.

105
112

Un cadou personalizat – halate baie personalizate pentru miri


Dacă vrei să oferi un cadou de nuntă de-a dreptul original, special creat pentru miri, o idee bună este să optezi pentru broderie personalizata. Include inițialele, numele sau un mesaj scurt pe un set de așternuturi, prosoape sau halate baie și rezultatul va fi un cadou cu adevărat unic.

Pentru mai multe detalii, scrie-ne pe pagina de Facebook sau la adresa atelieruldebrodat@gmail.com .

Indiferent de cadoul pe care alegi să îl dăruiești, până la urmă cel mai important lucru este să vină din inimă și să le arăți că ești alături de ei și îi încurajezi pe noul drum la care pornesc împreună.

Dacă nu te-am convins până acum, intră pe atelieruldebrodat.ro și descoperă sutele de modele de broderii pentru cadouri de nuntă deosebite, originale și practice.

Cu noi cadoul tau pentru miri prinde viata!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *