Cadou pentru persoanele din Zodia Capricorn

Cadou pentru persoanele din Zodia Capricorn

Cu ocazia aniversarii zilei de nastere, te sfatuim sa oferi celor dragi nascuti in aceasta zodie un cadou pentru persoanele din Zodia Capricorn. Trebuie sa fie ceva special, un cadou original definit și conceput de tine însuți prin alegerea design-ului broderiei pe care noi sa il brodam pe halat baie sau prosop.

Pentru a putea darui un cadoul special si pe gustul persoanei careia il oferim, este important sa o cunoastem cat mai bine, sa stim ce gusturi si preferinte are si cu siguranta nu vom da gres in alegerea facuta.

Despre nativii din Capricorn

Semn de Pământ, zodia Capricorn este cea mai stabilă și consecventă dintre toate. Este o zodie apreciată pentru seriozitate și pentru numeroasele ei calități. Se spune ca niciun scop nu este prea greu de atins,  pentru perseverentul și consecventul Capricorn.

Nativul din zodia Capricorn că este un suflet sensibil, are una dintre cele mai misterioase reprezentări: cap şi corp de capră, terminat cu o coadă de peşte.

Coarnele simbolizează firea severă şi pătrunzătoare a Capricornului, pe când coada de peşte avertizează asupra naturii lui emotive.

Acestor persoane li se recomandă profesiile în care accentul cade pe gândire, pe concentrare și mai puțin pe creativitate de tip artistic. Însă ceea ce apreciază, totuși, este calitatea.

Un obiect trebuie să fie plăcut estetic, să îi scoată calitățile în evidență și să îl ajute în viața de zi cu zi.

Prin urmare, dacă nu vrem să gresim atunci când alegem un cadou pentru cineva din zodia Capricorn, trebuie să îi oferim un dar care să il satisfacă din toate punctele de vedere, atat calitativ cat si estetic.

Idee de cadou pentru persoanele din Zodia Capricorn

halate baie si prosoape personalizate cu zodia Capricorn
halate baie si prosoape personalizate cu zodia Capricorn

Noi va oferim in acest sens halate baie si prosoape personalizate cu semnul zodiacal Capricorn si numele.

Sunt produse pe care le poti folosi in fiecare zi, sunt placute estetic si sunt de calitate superioara, din bumbac 100%. Halatul de baie personalizat cu însemnul zodiacal si cu numele persoanei dragi prin broderie este meticulos realizate.

Atelieruldebrodat.ro îți pune la dispoziție această posibilitate, iar procesul e foarte simplu. Fie pe site-ul nostru ne scrii in detalii comanda cum doresti personalizate articolele, fie ne poti suna la numarul afisat pe site.

halat baie si prosop personalizate cu zodia Capricorn
halat baie si prosop personalizate cu zodia Capricorn

Cumpără acum cu încredere un cadou personalizat si fă-i pe cei dragi sa simta cât de speciali sunt pentru tine !

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TRANSPORT RAPID IN ROMANIA

SUPORT TELEFONIC 24X7

Comenzi online: NON-STOP

Contact +(40) 728.188.030

X