Cadou pentru persoanele din Zodia Varsator

Cadou pentru persoanele din Zodia Varsator

Ai un prieten sau o persoana apropiata nascuta in zodiac Varsator? Atunci este timpul sa te preocupi si sa cauti un cadou pentru persoanele din Zodia Varsator din viata ta. In articolele precedente am discutat despre cadourile pentru zodia Capricorn, si Scorpion.

Vărsător (♒) este un semn astrologic, care este asociat cu constelația Vărsător. Soarele se află în constelația Vărsătorului din 20 ianuarie până în 19 februarie, iar după astrologia siderală din 13 februarie până în 14 martie. Wikipedia

Zodia Vărsător este cea mai speciala dintre toate, cea mai nonconformistă și cea mai liberă în gândire. Nativii Vărsători au numeroase calități pentru care sunt foarte apreciați.

Nativii Vărsător sunt oamenii viitorului, sunt oamenii schimbarilor. Ei nu se mulțumesc doar cu ceea ce primesc. Ei vor sa obtina mai mult, vor să faca schimbari, cred ca pot răsturna tot ce este vechi și caută soluții pentru binele tuturor.

Vărsătorii sunt visatori si idealiști. Cei mai mulți dintre ei ajung lideri sau manageri.

Zodia Vărsător este reprezentată printr-un tânăr care poartă un vas plin cu apă. Acest tânăr, spun legendele antice, era Ganymede, un bărbat frumos căruia Zeus i-a oferit slujba de paharnic al zeilor din Olimp.

Perioada zodiei Vărsător este cuprinsă între 20 ianuarie și 20 februarie, fiind ultima zodie de iarnă, în care întunericul se opune încă luminii și soarelui tot mai puternic care anunță venirea primăverii. Forțele acestea două aflate în confruntare își lasă amprenta și asupra nativilor Vărsători.

Acest nativ este mereu atras de tot ceea ce e nou, ieșit din tipare și din obișnuit. Nu îi place sǎ facǎ ceva sau sa primeasca ceea ce fac toți ceilalți oameni. El dorește sǎ fie exact cum simte, chiar dacǎ riscǎ sǎ fie judecat sau blamat, pentru atitudinea nonconformista.

Persoanelor din zodiac varsator le plac lucrurile unice, inedite, iesite din cotidian. Nu le plac chestiile banale sau obisnuite, de aceea alegerea unui cadou pentru ei este destul de dificil.

Trebuie sa le oferi un cadou deosebit, unic si iesit din tipare. Noi iti propunem un halat baie personalizat sau un set de halat baie si prosop personalizate cu semnul zodiacal si numele.

halat si prosop varsator

Sunt produse pe care le poti folosi in fiecare zi, sunt placute estetic si sunt de calitate superioara, din bumbac 100%. Halatul de baie personalizat cu însemnul zodiacal si cu numele persoanei dragi prin broderie este meticulos realizat.

Atelieruldebrodat.ro îți pune la dispoziție această posibilitate, iar procesul e foarte simplu. Fie dai comanda pe site-ul nostru si ne scrii in detalii comanda cum doresti personalizate articolele, fie ne poti suna la numarul afisat pe site.

Cumpără acum cu încredere un cadou personalizat si fă-i pe cei dragi tie nascuti in zodiac varsator sa simta cât de speciali sunt pentru tine!

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TRANSPORT RAPID IN ROMANIA

SUPORT TELEFONIC 24X7

Comenzi online: NON-STOP

Contact +(40) 728.188.030

X