General Blog

Cadou de 8 Martie

unnamed 711

8 Martie – una din cele mai importante zile ale unei femei!

Daca nu stii inca ce anume sa oferi cadou de 8 Martie mamei, sotiei, iubitei sau prieteniei? Te sfatuim sa ii daruiesti un cadou personalizat si util – alcatuit dintr-un halat baie personalizat sau un set halat baie, prosop cu papuci personalizati, care sa o rasfete dupa o baie fierbinte sau un dus rapid, in serile racoroase sau dupa o zi istovitoare.

unnamed 73
halat personalizat

‘’Ziua Internațională a femeii (denumită generic Ziua femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU. ONU a sărbătorit pentru prima dată Ziua internațională a femeii pe 8 martie, în 1975’’ Wikipedia

Orice femeie așteaptă cu emotie ziua femeii, zi în care îsi dorește să fie răsfățată atât de iubit, soț, cât și de copii, rude și chiar colegi. Este ziua în care femeia este sau ar trebui să fie ridicată pe piedestalul unei regine, să primească flori si cadou de 8 Martie în semn de respect și mulțumire.

Iti propunem cateva modele de broderii pentru a personaliza halatul de baie sau setul de baie:

  • daca este vorba de mama sau sotie ii poti oferi un astfel de set format din halat baie personalizat, prosop personalizat cu papuci personalizati cu nume si un trandafir
unnamed 39 1
halate personalizate
  • daca este vorba de bunica, un set cu inimioara credem ca ar arata cat de mult o iubesti si o apreciezi
unnamed 72
halat personalizat
  • daca vorbim de o prietena. cea mai potrivita personalizare ar fi un set de baie cu numele
unnamed 52
halat personalizat

Orice ati alege ca si cadou de 8 Martie, noi va asteptam cu drag sa creeam impreuna cele mai frumoase broderii pentru cele mai importante femei din viata dumneavoastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *