Cadouri pentru cununie civila – daruieste amintiri

Cadouri pentru cununie civila – daruieste amintiri

Cununia civila este un eveniment important pentru toate cuplurile care vor sa isi uneasca destinele pentru totdeauna. Este o ocazie care aduce multa fericire atat indragostitilor, cat si familiei, prietenilor si apropiatilor celor doi.

Cadourile primite simbolizeaza inceputul unei noi vieti in doi si ii ajuta pe indragostiti sa pastreze mai vie ca niciodata amintirea de la cununia civila.

Un cadou are o valoare cu atât mai specială în momentul în care NU este așteptat. Așadar, chiar dacă urmează o petrecere la care știi că vei contribui financiar, recomandarea specialiștilor este să alegi și cadouri pentru cununie civila care să rămână în memoria nou întemeiatei familii.

Nu există niciun fel de limită sau interdicție în a oferi un cadou, vreodată. Mai ales atunci când simți nevoia să faci acest lucru.

Te intrebi ce cadouri se mai dau la cununia civila? Daca ai nevoie de idei de cadouri pentru cununie civila, noi avem cateva sugestii pentru tine, astfel incat sa ii surprinzi in mod placut pe cei dragi.

Iată ce poti oferi ca si cadouri pentru cununie civilă a unor prieteni:

  • Un set de tricouri pentru declarații reciproce de iubire. …
  • O lampă disco pentru home parties. …
  • Un dozator retro pentru toate toasturile care vor urma. …
  • Un joc de societate pentru cei mereu tineri. …
  • Un aparat de popcorn pentru movie nights împreună
  • Un set halate baie personalizate pentru diminetile racoroase sau pentru serile pline de răsfăț petrecute acasă

Halatele de baie si lenjeriile noastre de pat sunt din bumbac 100%, de calitate premium si se personalizeaza prin broderie asa cum doriti dumneavoastra!

Darurile spun, adesea, mai multe despre cei ce le oferă decât despre cei ce le primesc. Tocmai din acest motiv vei vrea să alegi un cadou pentru cununia prietenilor tai de calitate, care să te pună în valoare și să fie, cu adevărat, ținut minte!

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TRANSPORT RAPID IN ROMANIA

SUPORT TELEFONIC 24X7

Comenzi online: NON-STOP

Contact +(40) 728.188.030

X