Cum comand

Folosind meniul, navigati printre categoriile de produse. Daca stiti exact ce produs va intereseaza, puteti introduce cuvantul in campul “Cauta”. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, selectati cantitatea dorita si apasati pe butonul „Adauga in cos”

Produsele de pe www.atelieruldebrodat.ro se comercializeaza personalizate prin broderie, un mod elegant si durabil de personalizare a produselor textile. Personalizarea este intotdeauna inclusa in pret.

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online www.atelieruldebrodat.ro aveti nevoie de o adresa de e-mail valida si va trebui sa introduceti toate datele necesare, conform formularului de comanda, sa specificati in campul detalii comanda cum doriti sa personalizam articolul (imagine dorita, text dorit) sau puteti suna la numar telefon 0728188030.

Odata adaugate produsule, veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista acestora, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau mai multe produse selectate. Mai departe, va puteti intoarce si continua cumparaturile sau sa finalizati comanda.

Formular comanda
Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul “Comanda”.
Procesul de plasare al comenzii se desfasoara in intregime la acest pas. Aici va trebui sa introduceti detalii personalizare, nume si prenume, adresa de livrare, numar telefon, adresa de mail valida.

Daca in orice moment doriti ajutor din partea echipei Atelieruldebrodat.ro, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon afisat sau sa ne trimiteti un email la atelieruldebrodat@gmail.com.

Felicitari!

Comanda dumneavoastra a fost finalizata cu success.

Un e-mail de confirmare al comenzii este trimis automat pe adresa dumneavoastra e-mail folosita pentru a efectua comanda.

In termen de 24 H de la transmiterea comenzii un consultant va va trimite pe mail modelele broderiilor dumneavoastra. Abia dupa ce ne raspundeti ca sunt ok, noi le vom broda si apoi le vom preda curierului.

TRANSPORT RAPID IN ROMANIA

SUPORT TELEFONIC 24X7

Comenzi online: NON-STOP

Contact +(40) 728.188.030

X