Cum sa alegi cadoul ideal pentru cineva drag

Cum sa alegi cadoul ideal pentru cineva drag

Să alegi cadoul ideal nu este o sarcina uşoară, este o arta!!! Sunt multe lucruri pe care trebuie să le ai in vedere când oferi ceva cuiva drag, desigur este foarte importanta ocazia cu care oferi acest cadou, iar noi suntem aici să te ajutăm cu un cadou personalizat util si deosebit, reprezentat de halate baie, prosoape si papuci de casa, indiferent ca este vorba de zi aniversara, zi onomastica, cununie, botez, casa noua, Craciun, Paste sau orice alt eveniment.

Insa, atunci cand oferi un cadou cuiva, acesta trebuie sa fie ceva pe care il va folosi sau observa destul de des si nu ceva care sa stea undeva, uitat pentru totdeauna, de aceea te sfatuim sa oferi un cadou personalizat util (halate baie, prosoape si papuci de casa) pe care il va folosi mereu si care ii vor aminti de tine.

Gândeşte-te la mesajul pe care doreşti să-l transmiţi!

Cadourile sunt pentru a pune zambete pe fetele celor dragi, despre a-i face pe oameni să se simtă cu adevărat speciali. Un cadou ideal trebuie să vorbească pentru tine, sa fie dat din suflet, iar mesajul pe care îl transmite e foarte important. Întreabă-te “ce doresc să-i spun acestei persoane” şi “care ar fi cadoul perfect prin care să pot transmite acest lucru” înainte să alegi ce sa oferi cuiva.

Fii creativ!

Poţi transmite mesaje precum “esti o nasa minunata” sau “asa arata un tata extraordinar” sau “desi sunt mic, sunt mandru tare, ca am un nas super tare” şi astfel, cadoul pe care l-ai ales va deveni mult, mult mai preţios. Un cadou bine gândit va vorbi despre valorile persoanei care-l primeşte, dar şi despre importanţa sa în viaţa celui care dăruieşte, de aceea noi suntem alaturi de tine si iti oferim halate baie personalizate cu mesaje.

halate baie personalizate
halate baie personalizate

Pune-ți amprenta pe cadou

De cele mai multe ori, un simplu cadou reprezentat de un set de doua halate de baie din magazin nu este suficient si este monoton. Poate persoana pe care o surprinzi are nevoie de un strop de inspiraţie în plus, ca să aprecieze cu adevărat cadoul pe care i-l oferi. In acest caz noi te putem ajuta sa ii oferi un cadou personalizat (halat baie personalizat sau prosop personalizat) cu o broderie semnificativa, cu un  mesaj sau cu o monograma.

halate baie personalizate
prosoape personalizate

Aminteşte-ţi un moment frumos din povestea pe care o scrii împreună cu persoana pe care-ţi doreşti s-o surprinzi, şi porneşte de acolo în căutarea broderiei pentru halate sau prosoape.. Similar, te poti inspira dintr-o experienţă a persoanei respective, care i-a adus multa bucurie. Daca stii ca persoana careia vrei sa ii daruieste cadoul, iubeste florile, ii poti broada un trandafir si numele pe setul de baie sau daca stii ca iubeste sa citeasca poti incerca urmatoarea broderie.

halat baie personalizat
halate personalizate

O altă întrebare pe care trebuie sa ţi-o pui atunci când alegi un cadou, este “Ce hobby are? Sau “ce personaj prefera?”. Sunt persoane care au nevoie de un strop de curaj, de cineva care să le fie alături fie şi cu un gând bun, atunci când vor să-şi dezvolte pasiunile. Fii tu acea persoană pentru cineva drag. Alege sa personalizezi seturi de halate baie si prosoape personalizate prin broderie cu imagini care au legatura cu hobby-ul sau cu personajul preferat al persoanei careia ii oferi cadoul.

halat baie si prosop personalizate
halat baie si prosop personalizate

Încearcă să pui o parte din tine în fiecare cadou pe care il oferi. Dacă până acum ai ales pentru persoana respectivă, acum e timpul să pui ceva din inima ta. De exemplu, poţi opta să brodezi un set de prosoape cu un mesaj, un gând bun, pe care atunci cand acea persoană va folosi cadoul de la tine va zambi. 

prosoape personalizate
halate personalizate

Atunci când alegi un cadou ideal, alege cu sufletul. Gândeşte-te la pasiunile, preferinţele, nevoile şi dorinţele persoanei pe care-ţi doreşti să o surprinzi, şi nu ceda cadourilor simple, monotone. Lasă alegerile tale să te inspire. Dăruieşte chic si fii original!

Atelierul de brodat este alaturi de tine si-ti doreste maxima inspiratie!

Lasa-ne gandurile tale in comentarii. Le citim pe toate cu mare drag!

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TRANSPORT RAPID IN ROMANIA

SUPORT TELEFONIC 24X7

Comenzi online: NON-STOP

Contact +(40) 728.188.030

X