Decembrie – luna cadourilor

Decembrie – luna cadourilor

halate baie personalizate

Decembrie, este luna in care trebuie sa fim mai buni, mai iubitori, plini de umanitate deoarece aceasta luna este plina de evenimente dăruitoare de cadouri precum; Seara de Crăciun și Anul Nou. De asemenea, este o lună plină de romanță.

Decembrie este prima lună calendaristică de iarnă, este luna cadourilor, luna primei zăpezi, luna în care sărbătorim Ziua Națională, Moș Nicolae, Crăciun și Revelionul. Este ultima luna din an, luna meselor îmbelșugate în familie, luna colindelor și urărilor de bine, luna în care se fac planuri și se pun dorințe.

Cum bine ştim, luna decembrie în fiecare an ne aduce multe bucurii, dar, în special, cadouri. Este luna cadourilor, luna în care primim şi dăruim. Toată lumea caută cadouri frumoase și potrivite. Dar oare oferim ce trebuie? Oare câţi dintre cei cărora le oferim un cadou ştiu să aprecieze gestul nostru?

Mie personal imi place sa aleg cutii frumos decorate sau sa le decorez eu cu etichete cu motive craciunesti astfel incat fiecare sa isi gaseasca surpriza in dimineata de Craciun. Parca ii si vad cum iau cutiile, le amesteca putin sa vada ce zgomot scot, poate, poate ghicesc ce este inauntru.?

halate baie personalizate
halate baie personalizate

Iubesc sa fac cadouri si mai ales sa fac cadouri de sarbatori. Atunci cand fac un cadou imi dau toata silinta sa reusesc sa aduc macar un zambet mic pe fata celui surprins si sa vada ca eu, impreuna cu Mosul, am incercat sa il bucuram.

Noi va propunem sa oferiti celor dragi seturi de halate personalizate sau prosoape personalizate prin broderie asa cum doriti dumneavoastra. Aceste halate baie personalizate sunt de calitate superioara, din bumbac 100%, cu frotir pe interior pentru o buna absorbtie a apei si catifelate la exterior pentru a fi placate la atingere. Le puteti personaliza prin broderie cu motive specifice sarbatorilor de iarna si pot fi trimise de catre noi impachetate in cutii de cadou cu fundite verzi sau rosii cu fulgi de nea.

halate baie personalizate
halate baie personalizate

Asa cum ne-am obisnuit in fiecare an, decembrie este perioada cu cele mai mari si mai multe reduceri de preturi, incepand cu electrocasnice, gadget-uri si haine pentru reinnoirea garderobei, de aceea si noi va oferim reduceri substantiale la seturile formate din halate baie personalizate sau halate baie si prosoape personalizate.

Decembrie, luna a cadourilor si a bucuriei, sa va aduca idei inspirate astfel incat sa oferiti cat mai multe zambete celor dragi!

Sarbatori fericite!

echipa Atelieruldebrodat.ro

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TRANSPORT RAPID IN ROMANIA

SUPORT TELEFONIC 24X7

Comenzi online: NON-STOP

Contact +(40) 728.188.030

X