GSM – despre calitatea prosoapelor

GSM – despre calitatea prosoapelor

Prosoapele reprezintă accesoriile cele mai folosite și mai importante din orice casă și au legătură atât cu igiena personală, cât și cu confortul nostru, al tuturor celor ce le folosim. Când trebuie sa alegem prosoapele in functie de calitatea lor este posibil să întâlniți acronimul GSM.

Fiecarui prosop de baie i se măsoară densitatea în grame pe metru pătrat (GSM). Aceasta variază între 300 şi 700. Este bine să ştii ce reprezinta aceste valori pentru că doar asa poţi face alegerea corecta.

Un prosop cu GSM 300-400 este considerat unul subţire, uşor, potrivit pentru bucătărie. Avantajul acestuia este că se usucă mult mai repede şi este destul de practic.

GSM 400-600 indică un prosop cu o greutate medie, perfect pentru dus, piscina sau plajă.

Prosoapele cu GSM 700 sunt cele dense, groase şi bune absorbante, de calitate premium lux, care se usuca greu, dar are si avantaje.

Calitatea prosoapelor nu este data doar de grosimea lui, ci de calitatea bumbacului folosit la confectionarea lor.

Prosoapele normale sunt realizate din bumbac standard. În timp ce, prosoapele premium pe care le gasim în hoteluri şi spa-uri, sunt fabricate din bumbac egiptean. In Egipt se cultiva cel mai apreciat tip de bumbac din lume datorita climei si temperaturilor ridicate.

Prosoapele mai pot fi realizate şi din bumbac turcesc sau pakistanez.

Pentru prosoape de calitate foarte buna cu rezistenţă mare, firele de bumbac trebuie răsucite. Dacă bumbacul este de calitate superioară este nevoie de un numar redus de răsuciri şi invers. Un alt procedeu des întâlnit în realizarea prosoapelor premium este pieptănarea bumbacului pentru a elimina fibrele scurte sau inegale. Acest “bumbac pieptănat” oferă un prosop rezistent, moale, bine absorbant, care nu se va înăspri după spălare.

prosoape personalizate pentru nasi
prosoape personalizate pentru nasi

Pe site-ul nostru veti gasi doar prosoape personalizate de calitate superioara, avand densitate premium (600 gr/mp). Aceste prosoape pot fi personalizate așa cum le doriți, cu un text la alegere, alături de un design dintr-o gama foarte variată pe care v-o punem la dispoziție sau dacă preferați o monogramă, disponibile și ele într-o gamă foarte variată din care puteți alege. Personalizarea este realizată prin broderie, cea mai calitativă și elegantă modalitate de personalizare a produselor textile!

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TRANSPORT RAPID IN ROMANIA

SUPORT TELEFONIC 24X7

Comenzi online: NON-STOP

Contact +(40) 728.188.030

X