Halate de baie – alegerea corecta a marimilor

Trebuie precizat faptul ca, in privinta halatelor de baie, masurile nu sunt foarte stricte, croiala acestora (parte peste parte) oferind o marja destul de mare in alegerea masurii potrivite. Totusi, daca nu va este foarte clar ce masura ar fi mai potrivita, nu va faceti griji – dupa ce veti plasa comanda, veti fi sunat/a de una dintre colegele noastre care va va explica in detaliu specificul fiecarui model si va va ajuta sa alegeti cea mai buna varianta!

Marimi halate de baie personalizate:

Va prezentam aici dimensiunile (cu un anumit grad de aproximare de 1-3 cm) diverselor tipuri de halate de baie disponibile. Schita de mai jos indica cele mai relevante dimensiuni in alegerea halatului de baie potrivit:

marimi halate personalizate
marimi halate personalizate

Avem disponibile si halate pentru copii intre 0-10 ani, albe cu gluga:

halat baie personalizat copii
halat baie personalizat copii

Halatele de baie de pe atelieruldebrodat.ro sunt culoarea alb, grena si albastru si se comercializeaza personalizate prin broderie, conform specificatiilor dumneavoastra. Personalizarea este inclusa in pretul afisat pe site. Personalizarile suplimentare sunt disponibile contra cost. Halatele de baie se pot personaliza atat cu text, cat si cu un design de broderie (monograma, semn zodiacal sau diverse imagini din gama foarte mare de designuri de broderie pe care v-o putem pune la dispozitie).

halate personalizate
halate personalizate
halate personalizate
halate personalizate
halate personalizate
halate personalizate

Halatele de baie personalizate au capacitate foarte buna de absorbtie, calitate superioara, delicate si placute la atingere, catifelate la exterior (velour) si cu prosop absorbant la interior, din bumbac 100%. Avand densitatea de 550 gr/mp sunt groase dar totodata moi, reprezintand astfel o optiune perfecta pentru un cadou extrem de apreciat.

Aceste halate de baie personalizate se pot trimite impachetate in cutie de cadou alba cu spațiu transparent, prinsa cu fundita asortata broderiei. Cost cutie 15 lei.

halate personalizate
halate personalizate
halate personalizate
halate personalizate

Gasiti pe site-ul nostru una dintre cele mai diversificate oferte de seturi halate de baie personalizate.

Va multumim pentru interes si va invitam sa studiati varietatea modelelor de halate de baie personalizate de pe www.atelieruldebrodat.ro sau Facebook!

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TRANSPORT RAPID IN ROMANIA

SUPORT TELEFONIC 24X7

Comenzi online: NON-STOP

Contact +(40) 728.188.030

X