Totul pentru nasii tai

IDEE DE CADOU PERSONALIZAT PENTRU NAȘI

unnamed 14 Copy

Cauți un cadou personalizat pentru nașii de cununie sau botez? Exista tradiția de a oferi nașilor de cununie sau de botez un dar în semn de mulțumire, dar cadourile pot fi alese și pentru ocazii precum Crăciunul, cererea nașilor, ziua de naștere a nașei/nasului sau aniversarea căsătoriei. Surprinde-i cu un cadou personalizat reprezentat de halate baie personalizate nași sau prosoape personalizate pentru nași, prin broderie dupa preferințele dumneavoastra!

Nașii sunt acele persoane importanțe în viața oricărui cuplu, sunt prieteni de suflet dar și părinți spirituali, sunt acei oameni care te orientează în cele mai bune și dificile momente din viata. Legătura dintre nași și fini este întotdeauna frumoasă și semnificativă. Tocmai de aceea, poate fi o reală provocare să alegi un cadou cu totul și cu totul special pentru ei.

De cand le-ai spus ” vreți să fiți nașii nostri?”, sunt sigura ca v-au intrat în suflet. Ei sunt cei la care veți apela când veți avea nevoie de o povață, sunt cei pe care contați la greu și care va îndrumă la început de drum în cuplu.

Tradiția spune ca trebuie sa îți alegi nașii de cununie dintre nașii de botez. Insa multi îi caută în rândul prietenilor sau al cunoștințelor apropiate. Indiferent, cuplul trebuie sa aibă un mare respect pentru nași, respect pe care îl arată prin vizite în momente speciale, prin intermediul “ploconului” nașilor sau fiindu-le aproape.

Alegerea nașilor vine cu multe emoții, iar în funcție de eveniment, sunt mai multe tradiții și obiceiuri. Printre acestea se numără și dăruirea unor cadouri sau mesaje de mulțumire pentru nași.

Indiferent de legătura voastră cu viitorii nași, cea mai buna opțiune este sa va orientați către un cadou practic, util, care poate fi personalizat cu ușurința, astfel încât ei sa își amintească întotdeauna cu drag de momentul nuntii voastre. De aceea va propunem cadou pentru nași halate personalizate pentru nași sau prosoape personalizate pentru nasii de cununie, prin broderie cu mesajele dorite, cu mesaje haioase sau cu monograme, cu numele, cu inițialele nașilor etc.

unnamed 13 3 1
unnamed 32
unnamed 48
unnamed 44 2

Dăruiește cele mai frumoase amintiri, indiferent ca sunt nași de cununie sau nași de botez, la www.atelieruldebrodat.ro avem cadoul perfect pentru nașii dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *