General Blog

Mesaje de 8 Martie

mesaje 8 martie

Daca iti doresti sa impresionezi femeile dragi din viata ta, alege unul din urmatoarele mesaje de 8 martie….

„Vine, vine primăvara,/ Se aşterne-n toată ţara” sună începutul unui cântecel binecunoscut pentru copii. Și odată cu primăvara vine și Ziua Femeii. Pe 8 Martie, se sărbătorește femeia, acest simbol al vieții, al iubirii și al frumuseții spirituale. Și legat de ceea ce se sărbătorește pe 8 Martie, există o serie de obiceiuri, transmise de câteva generații, care au căpătat conotații emoționale și sentimentale.

Semnificația zilei de 8 Martie, Ziua Mamei sau Ziua Femeii, este una profundă, cu implicație istorică și socială, cu atât mai mult cu cât sărbătoarea a pornit de la lupta americancelor pentru emancipare. Multe țări sărbătoresc în această zi și mama, drept simbol etern al vieții și al iubirii.

5 Mesaje de 8 martie pentru mama

Untitled 2

De Ziua Mamei, transmite-i cele mai frumoase gânduri care sa ii arate cat de mult o iubesti si o pretuiesti. Cele mai frumoase idei de mesaje, urări, SMS-uri pe care le poți transmite de 8 Martie, de Ziua Mamei:

 • „Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”
 • „La Mulți Ani, Mama! Îți doresc să ai în continuare zile ușoare și senine, fericire pură în suflet și liniște ca să te bucuri de toate frumusețile pe care viața încă le are pregătite pentru tine. Să rămâi tânără și frumoasă! Te iubesc!”
 • „O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”
 • „Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”
 • „Nu există cuvinte suficiente pentru a-ți exprima cât de mult înseamnă pentru mine. Ești o mamă minunată. Să ai o zi specială de 8 Martie, plină de iubire și bucurii!”

5 mesaje de 8 martie pentru sotie

Sotia este cea mai importanta femeie din viata oricarui barbat. De aceea nu trebuie sa o neglijesti si scrie-I unul din aceste mesaje de 8 martie pe o felicitare:

 • „Tu mi-ai dăruit atât de multe, mi-ai adus fericirea și ai făcut să-mi dispară toate gândurile rele. Tu ești soarele și primăvara mea și toate florile pământului înfloresc astăzi doar pentru tine!”
 • „Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii”
 • „Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”
 • „Astăzi este ziua femeii, iar tu este cea care îmi înseninează viața în fiecare zi! Îți multumesc că exiști și pentru că ne faci viața mai frumoasă! La mulți ani, minunata mea soție!”
 • „În această zi frumoasă de primvăvară, îți doresc să șii mereu plină de energie și de optimism! 8 Martie să își aducî numai zile frumoase și sănătate de fier! La mulți ani, frumoasa mea soție!”

5 mesaje de 8 martie pentru iubita sau o colega

Nu există bărbat care să nu trimită câteva mesaje și felicitări de 8 Martie, cu ocazia Zilei Femeii. Iată câteva dintre cele mai frumoase mesaje și urări de 8 Martie care pot fi trimise iubitelor sau colegelor.

Cele mai frumoase mesaje de 8 martie pentru iubita:

 • „Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!”
 • „Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”
 • „Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare! Te iubesc“

Iata cateva idei de mesaje de 8 martie pentru colege:

 • „Primăvara… anotimpul renașterii, al trezirii la viață, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete, și căldura sufletească!”
 • ”Să fii sănătoasă şi o poftă permanentă de o retrezire la viaţă, o veşnică reînoire de forţe şi bucuria de a trăi.Aşa să fie, îţi doresc cu drag…!”

5 mesaje de 8 martie pentru doamna invatatoare

ghiocei jpg
 • „Fie ca ziua de 8 Martie să vă aducă multă bucurie, căldură și lumină în suflet. Să fiți mereu puternică și să mergeți înainte cu încredere și optimism. La mulți ani!”
 • „În această zi specială, vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți și pentru tot ceea ce sunteți. Sunteți o comoară prețioasă pentru cei din jur și pentru întreaga societate. La mulți ani!”
 • „Sărbătorim astăzi femeile puternice, curajoase și frumoase din viața noastră. Fie ca viața să vă răsplătească cu tot ceea ce vă doriți și să vă umple sufletele de pace, armonie și iubire. La mulți ani!”
 • „Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteţi atât de drag pentru fiecare dintre noi.”
 • „Draga doamna invatatoare, în această zi specială vă doresc să vă simțiți apreciata și iubita așa cum meritați. Să aveți parte de multe momente frumoase și de multă fericire alături de cei dragi. Sărbători fericite!”

Aceste mesaje de 8 martie, urările și felicitările trasmise de Ziua Femeii le pot face o bucurie persoanelor dragi din viața ta. Poti alege sa le oferi si un CADOU UNIC reprezentat de un set format din halat baie si prosop par personalizate prin broderie sau un set complet format din halat, prosop si papuci brodati.

Atelierul de brodat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *