Totul pentru nasii tai

20 Mesaje de multumire pentru nași – cele mai frumoase urari pentru nașii de cununie și botez

unnamed 8 e1661097390786

Indiferent că vorbim de nașii de cununie sau de cei de botez, aceștia joacă un rol important în viața unui cuplu de tineri sau in viata unui copil, de aceea cu anumite ocazii venim in intampinarea lor cu mesaje de multumire pentru nasi. Acestia devin părinți spirituali și ajung să formeze pentru tineri sau pentru copilul botezat o a doua familie. Intre nasi si tinerii cununati sau copilul botezat se realizeaza o legătură specială, care trebuie dezvoltata, respectată și îngrijită cu multă recunoștință și iubire.

Nașii devin a doua familie, dupa parinti, familie pe care voi v-o alegeti în fața lui Dumnezeu și a oamenilor sa va fie alaturi toata viata. Nasii au rolul să vegheze cu gânduri bune și iubire asupra viitorilor fini.

Acestea sunt doar cateva mesaje de multumire pentru nasi, emotionante pe care le poti transmite nasilor tai cu diverse ocazii: nunta, diverse sarbatori, botez, pentru a le arata iubirea si respectul pe care i-l porti si pentru a le arata ce rol esential au in viata voastra.

Mesaje de multumire pentru nasi

1. Nasi pentru o zi, partinti pentru o viata!

cadou personalizat nasi

2. Nașii sunt singura familie pe care ți-o alegi. Vă mulțumim că ați acceptat să fiți alături de noi în această călătorie numită viață! Cu respect și considerare, finii voștri.

unnamed 4 3

3. Dragii mei nași, vă mulțumesc că ați fost alături de mine la primirea Sfântului Botez și ați devenit părinții mei spirituali.
Îmi doresc să-mi fiți mereu un sprijin și un bun sfătuitor pe calea vieții. Cu apreciere și iubire, finuța voastră.

unnamed 5

4. Mami și tati mi-au spus că nașii sunt singura familie pe care o alegi. Vă mulțumesc că mi-ați devenit părinți spirituali și că aveți grijă de mine.
Cu multă dragoste, finuțul vostru.

5. Vă mulțumesc, nașii mei dragi, că ați fost o parte atât de specială în ziua cea binecuvântată a botezului meu, în calitate de părinți spirituali. Mi-ați oferit, de atunci, un exemplu de adevărată viață creștină. Sfaturile, rugăciunile și dragostea voastră au fost și sunt o mare binecuvântare pentru mine și pentru familia mea.
Vă port mereu în suflet. Cu multă dragoste, fina voastră.

6. Dragii noștri nași, în cea mai frumoasă zi a vieții noastre, ne-ați fost alături cu dragostea și sprijinul vostru. Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simțim. Vom spune doar atât: Vă mulțumim! Cu drag, finii voștri.

unnamed 7 2

7. Dragii noștri, nașii sunt cei care oferă puterea familiei și căldura prieteniei. Vă mulțumim că ați acceptat să ne fiți aproape. Vă iubim! Finii voștri.

8. Nașii sunt un dar special trimis de la Dumnezeu. Vă mulțumesc că vegheați asupra mea! Finuța voastră.

9. Dragii noștri, singurul lucru mai frumos decât acela de a ne fi cei mai buni prieteni, este acela că ați acceptat să ne fiți nași.

unnamed 44 2
prosoape personalizate nasi

10. Nașii sunt cadoul de neprețuit pe care părinții mi l-au făcut din prima zi de viață. Vă mulțumesc pentru atenția și iubirea voastră! Finul vostru.

11. Mami și tati mi-au oferit darul vieții. Iar viața mi-a oferit un dar prețios: pe voi! Vă îmbrățișez cu drag!

12. Nășica mea frumoasă, mulțumesc pentru botez și băiță! Cu drag, fina voastră.

unnamed 70

13. Nici un drum nu este prea greu alături de nași atât de speciali. Ne bucurăm că vă avem în viața noastră! Cu multă dragoste, finii voștri.

14. Dragii mei nași, Dumnezeu v-a ales pe voi să-mi fiți nași, să-mi fiți alături ca părinți spirituali. Vă mulțumesc că m-ați făcut creștin, că mă ocrotiți ca pe copilul vostru! Cu dragoste, finuțul vostru.

15. Nașilor noștri, pentru că ați fost alături de noi în momentul cel mai important din viață, pentru că ne dați cele mai sincere sfaturi și pentru că ne iubiți așa cum suntem, vă mulțumim și vă iubim și noi la fel sau poate mai mult!

16. Cel mai bun lucru pe care ni l-ați oferit în afară de prietenia voastră, este faptul că ați acceptat să fiți părinți spirituali pentru băiețelul nostru,.
Iar pentru asta vă prețuim și mai mult și vă iubim!

17. Prieteni am fost, prieteni am rămas. Dar acum ne leagă o relație și mai frumoasă. Suntem o familie în fața lui Dumnezeu și a lumii. Vă mulțumim că ne-ați devenit nași și promitem să vă iubim.
Cu respect, finii.

18. La casa cu nași buni, Dumnezeu face minuni! Cu dragoste, finii

prosoape personalizate cu mesaje pentru nasi 1

19. Vă mulțumim că sunteți lângă noi, că ne îndrumați și sprijin mereu ne oferiți! Vă mulțumim pentru clipele frumoase petrecute împreună încă din ziua în care ați acceptat să ne fiți părinți spirituali.
Cu multă recunoștință, finii voștri.

20. Dragi nași, vă mulțumesc pentru misiunea asumată și pentru dragostea cu care vegheați neîncetat asupra mea. Vă mulțumesc pentru iubirea necondinționată și sprijinul vostru enorm! Cu multă apreciere, finul vostru.

In speranta ca v-am putut ajuta sa alegeti cea mai inspirationala urare pentru nasii vostri, va asteptam cu drag pe www.atelieruldebrodat,ro sa le brodam halate de baie si prosoape cu cele mai frumoase mesaje de multumire pentru nasi! Mai multe modele de halate personalizate gasiti pe pagina noastra de facebook.

cadou nasi 1

Echipa atelieruldebrodat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *