Pregatirile nasilor pentru botez

Botezul este ceremonia religioasă, este un eveniment cu o încărcătură emoțională mare pentru familia bebelusului. Deoarece orice eveniment cu o astfel de semnificație, celebrarea trebuie făcută cu mare fast. Botezul este un ritualul prin care un copil devine crestin. In zilele noastre, a organiza un botez nu inseamna numai pregatirile nasilor pentru botez si pregatirea lucrurilor necesare pentru ceremonia in sine de la Biserica, ci si planificarea petrecerii de dupa.

Cu ce trebuie să se pregateasca Nașii de Botez?

Trusou botez personalizat in tematica botezului
Trusou botez personalizat in tematica botezului
lumanare botez personalizata
lumanare botez personalizata
  • un cadou pentru bebeluș
  • o iconiță ce va fi sfințită de preot, care va fi dăruită copilului
  • o sticlă de vin pentru împărtășanie și o sticlă de ulei
  • să plătească taxele Bisericești

Trusoul complet de Botez Pentru Bebeluș

Hăinuțele de botez necesare pentru copil vor fi cumpărate de nași. Acestea cuprind ciorăpei, costumaș sau rochiță, caciulita, prosopel, păturică, batistă etc. Hainele pentru ceremonie sunt deosebite, din materiale fine și delicate. Trusoul pentru botez conține toate obiectele care vor fi folosite pe parcursul ceremoniei.

Acesta trebuie să fie format dintr-un prosop mare, unul mai mic, o pânză albă pentru momentul în care bebelușul este scos din cristelniță, două lumânări mici pentru masa preotului, o sticluță pentru mir, un săpun și o fașă pentru mir.

Cutia de trusou este un accesoriu modern, asemănător cu lada de zestre care se folosea la nuntă. În aceasta se păstrează trusoul bebelușului înainte de ceremonie. Apoi, el poate fi folosit pentru a păstra amintiri legate de momentul botezului. La Atelieruldebrodat.ro realizam cutii pentru trusou din satin de diverse culori si le personalizam dupa preferintele dumneavoastra.

cutie trusou botez personalizata
cutie trusou botez personalizata

Lumânările de Botez și Rolul Lor

Lumânările de botez se aprind în timpul ceremoniei religioase și simbolizează lumina pe care bebelușul o primește în suflet. Acestea sunt cumpărate de către nași. Fiind în general albe, pot fi de asemenea personalizate in functie de tematica.

Va multumim pentru interes si va invitam sa studiati varietatea noastra de articole botez de pe Atelieruldebrodat.ro .

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TRANSPORT RAPID IN ROMANIA

SUPORT TELEFONIC 24X7

Comenzi online: NON-STOP

Contact +(40) 728.188.030

X