General Blog

Produse noi – halate baie colorate, personalizate prin broderie

unnamed 1 2 e1641941988478


Începând cu anul 2021 am adăugat produse noi: SET 3 PIESE (HALAT BAIE, PROSOP SI PAPUCI PERSONALIZAȚI) si SET HALAT DE BAIE SI PAPUCI PERSONALIZATI, Anul 2022 a venit cu produse noi – halate baie colorate, personalizate prin broderie, grena pentru doamne si albastru bleumarin pentru domni.

unnamed 52
halate personalizate
unnamed 1 2 e1641941988478
halate baie personalizate

Calitate premium

Ne mândrim ca oferim calitate superioara la un preț accesibil.

Setul de halate baie personalizate este de calitate superioara, catifelate la exterior si din prosop absorbant la interior va reprezenta accesoriul perfect în serile răcoroase sau după o baie fierbinte.

Răsfățați-va persoanele dragi astfel încât sa se simtă cu adevarat relaxați si confortabili într-un set de halate de baie de calitate premium, din bumbac 100%. Halatele sunt parte peste parte, cu cordon.

Setul de halate baie personalizate este de calitate superioara, catifelate la exterior si din prosop absorbant la interior va reprezenta accesoriul perfect în serile răcoroase sau după o baie fierbinte.

Un cadou minunat pentru cei dragi

Sunt foarte multe ocazii în care sărbătorim un eveniment, fie ca este vorba de ziua numelui, ziua de naștere, aniversarea căsătoriei, cununie, nunta, Crăciun sau Paste… toate pot constitui oportunități de care sa profitam, în sensul în care sa ne bucuram, sa facem cadouri si sa fim fericiți!

In privința cadourilor, este mult mai deosebit daca îți pui amprenta si vei oferi un set de halate baie personalizate prin broderie cu o monograma, semn zodiacal sau un text la alegere.

Daca nu găsiți modelul preferat pe site-ul nostru, ne puteți scrie un mesaj și revenim cu idei creative.

Era sa uit… si nu va spuneam ca halatele de baie colorate se întrețin ca și cele albe: se spală la temperatura de 40°C, se usucă si se calcă la temperaturi normale si nu se spală cu inalbitori.

Setul de halate baie personalizate poate fi brodat dupa preferințele dumneavoastră.

Va așteptăm cu drag pe www.atelieruldebrodat.ro sa personalizam prin broderie halate baie grena pentru doamne si halate baie albastre pentru domni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *