Prosoape si halate baie personalizate cu monograme

Prosoape si halate baie personalizate cu monograme

La atelieruldebrodat.ro  va oferim halate baie personalizate si prosoape personalizate cu monograme cu initiale sau personalizate cu coroane regale si nume.

Am putea incepe cu definitia unei monograme

„Monograma (din greacă μόνος — unic, γραμμα — literă) este un semn compus din literele inițiale ale numelui și prenumelui unei persoane, aplicat pe diverse obiecte prin scriere, brodare sau gravare, pentru a fi recunoscut de alte persoane sau pentru a-și recunoaște un obiect din proprietate. ” Wikipedia

Ce reprezinta si ce semnifica o monograma?

O monograma reprezinta o poveste! Ne infrumuseteaza intr-un mod unic hainele si accesoriile vestimentare sau decorative si  ne defineste cine suntem sau cine am vrea sa fim, ne dezvaluie imaginea pe care o avem asupra traditiilor, a identitatii individuale sau asupra unor evenimente importante din viata (nunta, botez).

Monograme elegante

Monogramele se bazeaza pe initialele numelui unei persoane sau ale unei familii. Exista o flexibilitate destul de mare in crearea monogramelor.

Monogramele au fost văzute prima data la 350 de ani. BC și folosit pe monede. De fapt, au început să fie folosite cu apariția scrisului și au servit ca un fel de semnătură. În Imperiul Rusesc, multe personalități de rang înalt aveau monograma lor. Era o insignă de onoare pe care mulți nu o puteau avea. Din secolul al VII-lea, monogramele au început să fie folosite ca sigilii de către conducătorii principatelor, înlocuind semnătura personală cu scrisorile și documentele. În Evul Mediu, aceste semne au marcat îmbrăcăminte, tacâmuri, bijuterii, cazuri de țigări și alte articole de uz casnic. În același timp, pe haine era o coroană, corespunzătoare titlului proprietarului – baron, conte, regală sau nobilă.. Ele marcau initialele oraselor care emisesera respectivele monede. Ulterior, au inceput sa fie folosite de catre artisti, ca semnatura, evoluand in timp in adevarate marci reprezentative pentru marile familii nobiliare. In prezent, monogramele se bucura de o mare popularitate, pastrand-usi caracterul elegant si stilat datorita caruia sunt folosite nu doar de catre familiile regale, ci si de toti cei care vor sa-si personalizeze in mod clar obiectele personale sau chiar ca si logo-uri ale unor organizatii sau companii.

Monograma este o anumită combinație de litere mari a numelui și prenumele persoanei, care se aplică articolului care aparține acestei persoane. În vremurile vechi, ea putea fi judecată pe precizie, pe aristocrație și pe gustul omului. A fost aplicata pe batiste, fețe de masă, prosoape și lenjerie de pat. De regulă, monograma a fost indicată în colț, totuși, dacă a fost aplicată pe o față de masă sau un prosop, ar putea fi localizată și în centru. Pe halate de baie personalizate, monogramele se brodeaza pe partea stanga a halatului.

Prezenta unei monograme personalizate va da sentimentul ca respectivele articole au fost special create pentru detinatorii lor, ceea ce poate devein un cadou perfect, tinand cont ca fiecare dintre noi are, prin botez, o combinatie de initiale care chiar daca nu este intotdeauna unica, ne reprezinta  toata viata.

In ultimul timp, monogramele au inceput sa fie folosite si in cadrul unor evenimente importante precum nunta sau botezul, ilustrand initialele celor doi miri sau ale micului crestin. Intr-un astfel de context, evenimentul are de obicei la baza un laitmotiv, astfel ca fiecare detaliu conteaza. Monogramele trebuie sa fie brodate in fontul si culoarea (culorile) potrivite si sa fie acompaniate de elemente decorative specifice. Astfel, ele devin un adevara t simbol, o sigla a evenimentului si pot decora multe din elementele specifice ale acestuia.

Tipuri de monograme in care puteti trece initialele persoanelor carora doriti sa le oferiti cadou halate baie personalizate sau prosoape personalizate:

monograme1
monograme2
monograme3
monograme4
litere2
litere1
litere2 1

Atat, halatele de baie cat si prosoapele pot fi personalizate cu monograme care contin initiale sau chiar numele scris sub o coroana regala:

halate baie personalizate
halate baie personalizate
halate baie personalizate
halate personalizate
halate personalizate
halate personalizate
halate personalizate
halate baie personalizate

Gasiti pe site-ul nostru una dintre cele mai diversificate oferte de prosoape si halate baie personalizate cu monograme.

Va multumim pentru interes si va invitam sa studiati varietatea modelelor de prosoape si halate baie personalizate de pe www.atelieruldebrodat.ro sau facebook.

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TRANSPORT RAPID IN ROMANIA

SUPORT TELEFONIC 24X7

Comenzi online: NON-STOP

Contact +(40) 728.188.030

X