Termeni si conditii

Inainte de a utiliza sau obtine orice produse, informatii, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile.

1. DEFINITII SI TERMENI

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Farmacia Felice SRL catre Cumparator, prin intermediul magazinului virtual www.atelieruldebrodat.ro.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator – Farmacia Felice S.R.L., nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J09/862/1991, CUI 2268795

Bunuri si Servicii - orice produs din magazinul online www.atelieruldebrodat.ro sau serviciu oferit de acesta.

Comanda - act electronic care intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Detalii comanda - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Site – Reprezinta Site-ul web apartinand Farmacia Felice SRL, care se afla la adresa www.atelieruldebrodat.ro, prin intermediul caruia Cumparatorul are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre Farmacia Felice SRL.

 

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Orice cumparator poate efectua comenzi pe site-ul www.atelieruldebrodat.ro, prin adaugarea produselor selectate in cosul de cumparaturi si transmiterea acestei comenzi spre procesare. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta.

Comenzile sunt livrare intre 2 si 7 zile lucratoare in functie de disponibilitatea produsului, adresa cumparatorului si data la care a fost plasata comanda.

Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea comenzii si astfel nici rezervarea produsului respectiv.

Inainte de finalizarea si trimiterea comenzii, cumparatorul se obliga sa citeasca Termenii si Conditiile, confirmand cunoasterea si acceptarea acestora prin bifarea ”am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile”. Odata cu finalizarea si trimiterea comenzii, cumparatorul confirma ca a luat cunostinta si accepta neconditionat: caracteristicile, cantitatile, preturile, termenii si conditiile, politica de prelucrare a datelor cu caracter personal si politica de utilizare cookie-urilor.

Atelieruldebrodat.ro isi rezerva dreptul de a anula comenzile pentru produsele afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, precum si a celor care din cauza unor nefunctionalitati/erori/buguri tehnice prezinta preturi derizorii sau evident eronate.

Cumparatorul este unicul raspunzator de corectitudinea, realitatea si legalitatea datelor completate in contul sau, aceste date fiind in mod automat cuprinse in facturile emise pentru produsele achizitionate de acesta. Completarea contului de catre cumparator cu date eronate sau incomplete, fata de prevederile legii si ale termenilor si conditiilor precum si consecintele acestor fapte cad in sarcina exclusiva a cumparatorului.

Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru va implica din partea Cumparatorului o acceptare completa a Termenilor si Conditiilor comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala sau electronica din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre Vanzator. Termenii si Conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

Daca in orice moment doriti ajutor din partea echipei Atelieruldebrodat.ro, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon afisat sau sa ne trimiteti un email la atelieruldebrodat@gmail.com.

 

3. POLITICA DE PRETURI SI DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Bunurile si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Disponibilitatea produselor se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii, inclusiv dupa confirmarea disponibilitatii produsului.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ toate taxele, fiind preturi finale. Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre furnizori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. Farmacia Felice S.R.L. va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de

baza (de exemplu: nume cumparator, telefon de contact, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare, modalitate de plata). Atelierul de Brodat isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii si de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Comenziile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem.

Ne rezervam dreptul ca la comenzi cu valoare mai mare de 500 RON sau pentru anumite comenzi sa nu acceptam decat plata in avans (in functie de valoarea comenzii, destinatia livrarii acesteia, corectitudinea datelor de contact, istoricul comenzilor, etc).

Produsele de pe www.atelieruldebrodat.ro se comercializeaza personalizate prin broderie, un mod elegant si durabil de personalizare a produselor textile. Intotdeauna o broderie este inclusa in pret, la adaugarea unei broderie suplimentare pe produs pretul se va modifica cu costul acesteia.

Personalizarea produselor se va face tinand cont de urmatoarele aspecte:

· Textul brodat va avea un numar de caractere care sa se incadreze in limita maxima aferenta fiecarui produs.

· Dimensiunea literelor, fontul folosit si pozitionarea textului si/sau designului vor fi stabilite de personalul atelieruldebrodat.ro impreuna cu Cumparatorul

· Culorile imaginii brodate pot diferi de cele afisate si vor fi alese de personalul atelieruldebrodat.ro in functie de culoarea produsului si de cea a textului personalizat.

· Dimensiunea imaginii brodate va fi stabilita, de asemenea, de catre personalul atelieruldebrodat.ro.

4. MODALITATI DE PLATA

Plata produselor de pe atelieruldebrodat.ro se poate face:

• PLATA LA LIVRARE

Selectand optiunea “Plata la livrare”, in momentul primirii coletului de la firma de curierat, trebuie sa achitati curierului suma aferenta produselor comandate. Acesta va emite chitanța pentru suma achitata iar factura fiscala se va regăsi în colet.

• ORDIN DE PLATA

In cazul in care selectati aceasta optiune, dupa finalizarea formularului de comanda, veti primi prin email confirmarea comenzii. Efectuati plata prin platforma dedicata de Internet Banking a bancii dvs. Produsele comandate vor fi rezervate timp de 48 de ore, perioada in care banca prin intermediul careia ati efectuat plata trebuie sa ne confirme tranzactia. Dupa confirmarea platii, produsele vor fi trimise prin firma de curierat.

Datele necesare pentru transfer bancar:

S.C: Farmacia Felice S.R.L.

Inregistrata la ONRC J09/862/1991

CUI: 2268795

Raiffeisen Bank

Cont Lei: RO20 RZBR 0000 0600 2142 0349

Ne rezervam dreptul ca pentru anumite comenzi sa nu acceptam decat plata in avans (in functie de valoarea comenzii, destinatia livrarii acesteia, corectitudinea datelor de contact, istoricul comenzilor, etc).

 

5. LIVRARE SI COST TRANSPORT

Produsele personalizate prin broderie sunt realizate direct in atelierul nostru, necesitand mai multi pasi specifici confectionarii unor produse unicat (design grafic, brodare, finisare, ambalare).

Termenul de expediere a comenzii este de 2-7 zile lucratoare. In masura posibilitatilor, incercam sa livram comenzile si mai rapid (1-2 zile lucratoare).

Livrarea se face prin curier rapid, pe intreg teritoriul Romaniei. Costul transportului este de : 25 lei (indiferent de localitate).

In perioade comerciale de varf (Craciun, Paste, Valentine’s Day, Dragobete, 8 Martie, 1 Iunie) sau in cazuri de forta majora, termenul de livrare poate fi prelungit. In toate cazurile de acest fel, www.atelieruldebrodat.ro va afisa in mod vizibil termenele si conditiile de livrare si / sau va va anunta imediat dupa plasarea comenzii, telefonic sau prin email.

 

6. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

In afara de cazul in care este agreat de catre Atelieruldebrodat.ro si Client diferit, proprietatea asupra Produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Clientului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre Curier)

 

7. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Protecția datelor personale este de cea mai mare importanță pentru noi, de aceea ne angajăm să vă protejăm intimitatea. Nu desfasuram activitati de marketing direct, asadar nu va vom trimite emailuri de tip newsletter sau emailuri promotionale. In cazul in care doriti sa va creati un cont si, ulterior, doriti sa stergeti acest cont, aveti posibilitatea sa faceti acest lucru accesand sectiunea "Contul meu". Incercam, astfel, sa reducem la minimum modalitatile in care folosim datele Dvs. personale, limitandu-ne la necesitatea practica de a va putea factura si expeditia comenzile plasate la noi pe site.

Prin utilizarea acestui site și / sau serviciile noastre, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale, așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

8. POLITICA DE RETUR

Site-ul www.atelieruldebrodat.ro comercializeaza produse personalizate prin broderie dupa preferintele clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de returnare prevazute de articolul 16 al O.G. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale.

Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare.

Produselor comercializate pe site-ul www.atelieruldebrodat.ro intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator). O.G. 34/2014 poate fi consultata aici

 

 

9. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat, conform uzantelor legii romanesti.

 

10. LITIGII

Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre Vanzator si Client pe cale amiabila, in caz contrar, partile putandu-se adresa instantelor judecatoresti romane competente.

Coș de cumpărături

Termenul de expediere a comenzii este de 3-5 zile lucratoare

Loghează-te

Nu ai cont încă?

Magazin
0 Favorite
0 items Coș
Contul meu