Uniforme și echipamente de lucru personalizate prin broderie

Uniforme și echipamente de lucru personalizate prin broderie

Vrei uniforme și echipamente de lucru personalizate prin broderie, cu adevărat originale pentru angajații tăi? Ai un business si vrei sa fii unic?

Puneti brand-ul tau pe uniforme sau pe echipamente de lucru ale angajatilor tai si sigur vei da plus valoare afacerii tale..

prosoape personalizate logo
prosoape personalizate logo
halate baie personalizate brand

Ai un restaurant sau o cafenea?

Daca ai un restaurant sau o cafenea si vrei ca clientii care iti treaca pragul, sa nu te uite si sa se simta bine, noi te ajutam sa completezi identitatea afacerii tale prin personalizarea prin broderie a vestimentatiei personalului cu sigla, numele companiei, numele angajatului sau orice alte detalii.

In acest fel, clientii vor remarca aceste detalii si vor clasa restaurantul sau cafeneaua dumneavoastra in randul celor de incredere, la care cu siguranta se vor intoarce.

uniforme personalizate salon spa
uniforme personalizate salon spa

Ai un salon Spa sau un coafor?

Ar fi frumos ca atunci cand clientele tale se bucura de un rasfat de 5 stele sa fie imbracate in halate de baie personalizate cu brand-ul dumneavoastra sau sa le oferi sa foloseasca unul din prosoapele personalizate ale salonului.

halate personalizate salon
halate personalizate salon
prosoape personalizate frizerie
prosoape personalizate frizerie

Ai un hotel si vrei sa te diferentiezi de ceilalti?

Puteti opta pentru brodarea logo-ului companiei sau altor mesaje pe uniforma angajatilor.

Astfel, acestia vor oferi clientilor imaginea unui hotel elegant si veti transmite profesionalism.

Totodata, se vor remarca cu usurinta in multime, deoarece cu ajutorul uniformelor se pot diferentia de restul persoanelor aflate in hotel.

Astfel, vestimentatia personalului va iesi din tiparele obisnuite si va fi apreciata atat de acestia, cat si de clienti.

Si nu trebuie sa te opresti aici….iti poti broda logo-ul pe halatele de baie sau pe prosoapele din camerile oaspetilor, astfel acestia se vor simti exact ca intr-un hotel de 5 stele in care orice detaliu conteaza.

halate si prosoape personalizate hotel
halate si prosoape personalizate hotel

Daca ai o pensiune cocheta la munte si este situata intr-un loc de poveste, in mijlocul naturii… ar fi foarte frumos daca ti-ai intampina clientii cu prosoape si lenjerii brodate cu logo in camera.

Cu siguranta le veti oferi clientilor o oaza de rasfat si relaxare.

prosoape personalizate pensiune
prosoape personalizate pensiune

De ce sa iti personalizezi echipamentul de lucru, uniformele angajatilor, halatele de baie sau prosoapele prin broderie?

Pentru ca avantajele broderiei computerizate pe textile sunt durabilitatea scrisului si faptul ca imaginea brodata arata foarte bine dupa foarte multe spalari.

Broderia personalizata confera un aspect exclusivist produsului si are un rol important in imaginea pe care o creezi ca si companie.

Te asteptam cu drag la atelieruldebrodat.ro sa dam plus valoare business-ului tau!

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TRANSPORT RAPID IN ROMANIA

SUPORT TELEFONIC 24X7

Comenzi online: NON-STOP

Contact +(40) 728.188.030

X