General Blog

10 urari de cununie civila

urari de cununie civila

Astazi va prezentam cele mai frumoase mesaje pentru cei care se căsătoresc anul acesta si anume 10 urari de cununie civila sau nunta.


Atunci când doi tineri se căsătoresc, totI ce dragi, parinti, rude, prietenii, apropiații,, doresc să le fie alaturi si sa le transmită cele mai frumoase gânduri, indiferent dacă participă la nuntă sau nu.

Cununia civilă reprezintă momentul în care doi oameni decid să-și unească destinele, în mod oficial, în fața societății. Este felul prin care unele cupluri simt că își duc relația la nivelul următor, că din acel punct se pot numi o familie și se pot prezenta în societate ca aparținând unul altuia. Sau pur și simplu gândesc pragmatic și și-au dat seama că același nume pe buletine îi scutește de unele probleme, neînțelegeri, sau dificultăți. Oricare ar fi motivul lor, dacă te afli pe lista scurtă a invitaților (adică cei care participă și la cununia civilă, nu doar la nuntă) trebuie să te prezinți la nivelul importanței pe care mirele și mireasa ți-au acordat-o.

De aceea ti-am pregătit cele mai frumoase urări de cununie civilă, pentru toți cei care se căsătoresc.
Nunta sau cununia civila este un eveniment foarte important pentru cei doi tineri, de aceea nu uitati sa le scrieti cateva randuri pe o felicitare pe care sa o oferiti alaturi de un cadou de care nu trebuie sa uitati.

10 cele mai frumoase urări de cununie civila pentru tinerii căsătoriți:

  1. Dragii noștri, felicitări cu prilejul acestui frumos eveniment – cununia civilă! Fie ca semnătura de astăzi să vă aducă noroc, prosperitate și multă înțelegere. Fiți fericiți!
  2. Felicitări cu prilejul cununiei voastre civile! Ați făcut un pas atât de important și frumos! Vă dorim ca iubirea voastră să dăinuiască zeci de ani și să trăiți în armonie deplină!
  3. Felicitări cu prilejul acestui eveniment deosebit – cununia civilă! Acum sunteți o familie, sunteți un tot întreg! Să păstrați în timp aceste emoții frumoase și să fiți mereu un sprijin unul pentru altul.
  4. Căsătoria este un lucru minunat! Trăiți mereu în bucurie și prosperitate, iubiți-vă și respectați-vă necondiționat. Sincere felicitari!
  5. Căsătoria este cel mai frumos lucru ce se poate întâmpla în viața unui cuplu, caci nimic nu e mai frumos decât să înaintezi în vârstă alături de o persoana care te iubeste si te pretuieste foarte mult. Vă doresc multă, multa fericire!
  6. Dragii noștri, fiți fericiți și împliniți împreună! Vă doresc multă iubire, înțelegere, armonie și cât mai multe momente prețioase în doi!
  7. Felicitări cu prilejul cununiei voastre civile! Astazi ați pus sfânta semnătură pentru un viitor comun, frumos și plin de iubire!
  8. Casa de piatra! Sa aveti parte de o calatorie minunata prin viata, acum ca v-ati unit destinele si ati pornit la drum impreuna.
  9. Fie ca bucuria si iubirea pe care le simtiti in aceasta zi unica sa se reflecte in fiecare clipa a existentei voastre de acum incolo. Fiti fericiti pana la adanci batraneti
  10. Timpul trece si lucrurile se schimba, insa eu va doresc ca dragostea voastra sa ramana vie si puternica mereu. Casa de piatra!

Atunci cand din diferite motive nu va puteti prezenta la o cununie, ar fi foarte frumos sa le trimiteti un cadou deosebit si util, alaturi de o felicitare care sa contina una dintre cele 10 urari de cununie civila prin care sa le transmiti toate gandurile tale bune .

unnamed 2 jpg

Puteti adauga o felicitare cu urari de cununie civila sau de casa de piatra chiar si in plicul cu dar. Insa nu trebuie sa uitati sa le oferiti si un cadou memorabil, cum ar fi un set de halate personalizate care sa aminteasca de minunatul eveniment.

unnamed 1 3 11zon jpg

Sigur nu veti da gres cu una dintre aceste urari de cununie civila daca veti atasa si un cadou personalizat special pentru miri.

Atelierul de brodat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *