Cadou pentru fini de la nasi

Cadou pentru fini de la nasi

cadou pentru fini lenjerie personalizata

Când eşti naş sau nasa pentru prima dată te copleşesc emoţiile şi întrebările. Ce trebuie să cumperi, ce îndatoriri ai. ce tradiţii trebuie să respecţi, ce sa iei cadou pentru fini? Cât şi cum contribui la pregătirea nunţii?

Onoarea de a fi ales naş aduce după sine şi multe obligaţii, dar sunt si aspecte frumoase.

Pe langa lista pe care am realizat-o pentru tine pentru a te ajuta sa faci faţă noului statut de părinte spiritual al tinerilor căsătoriţi, la cununie şi la nuntă, as vrea sa te ajut si in alegerea unui cadou deosebit pentru finii tai.


Ce trebuie să cumpere nașii la nuntă?


• Lumânările pentru cununie
Lumanarile de cununie trebuie alese de nasi impreuna cu mirii, insa sunt achitate doar de nași
• Taxa la biserica
Aceasta taxa trebuie platita tot de catre nasi conform obiceiurilor noastre. Prima are loc în ziua cununiei, iar a doua, la o săptămână după nuntă.
• Buchetul miresei şi buchetul naşei
Conform tradiţiei, naşa trebuie să poarte şi ea un buchet de flori la cununia finilor. Buchetul naşei va semăna cu cel al miresei din punct de vedere compoziţional şi cromatic. Totuşi buchetul naşei va avea dimensiuni mai mici decât buchetul miresei. Acesta va fi ales în funcţie de preferinţele naşei, dar şi ale miresei.
• Voalul, tiara, basmaua şi turta miresei (asta în cazul în care nunta respecta tradiţiile, dacă nu, doar voalul şi tiara)
Nașa este cea care trebuie să se ocupe de voal, tiara, basmaua și turta miresei, în cazul în care nunta respectă tradițiile, dacă nu, doar voalul și tiara
• Sticlă de vin și pișcoturi pentru cununia religioasă
In timpul slujbei religioase, nasii trebuie sa aduca la biserica, la cererea preotului o sticla de vin si piscoturi sau cozonac.


Ce indatoriri au nasii la nunta?


M-am gandit ca o lista pe scurt cu indatoririle pe care le veti avea in calitate de nasi v-ar ajuta:
• Naşa merge cu mireasa la alegerea si proba rochiei de mireasa
• Naşa intră prima în biserică, iar mirele o însoţeşte. Mireasa intră apoi, la braţ cu naşul sau cu tatăl ei
• Naşii ţin lumânările în biserică
• Naşii, împreună cu preotul, pun verighetele pe degetele mirilor şi le iau cununiile de pe cap
• Naşii ies din biserică împreună, în spatele mirilor
• Naşii, alături de miri, întâmpină invitaţii la nuntă
• Rolul nașilor mai este și acela de a întreține atmosfera evenimentului pe tot parcursul serii. Împreună cu mirii, nașii trebuie să fie mai mereu pe ringul de dans și să se asigure că toți invitații se simt bine, dansează, iar atmosfera este animată.
• Naşii oferă o sumă de bani în plic şi cumpara un cadou pentru fini. Acest cadou trebuie sa fie memorabil dar si util in acelasi timp.

O idee de cadou pentru fini cu care nu vei da greș, cu atât mai mult dacă pun preț pe momentele lor de răsfăț, este un set de halate baie personalizate pentru fini, moi și confortabile pentru ea și pentru el. Optează pentru un model simplu și elegant, din materiale de calitate superioara, care se simt extraordinar pe piele și în care fiecare se va simți extraordinar, personalizate prin broderie. Simplu, elegant și unic, un halat personalizat cu numele, inițialele sau chiar un mesaj scurt special pentru ei le va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze.

cadou pentru fini, halate baie personalizate


Ce traditii trebuie sa respecte nasii la nunta


• Nașa o va ajuta pe mireasă să se pregătească pentru nuntă și la ieșirea din casă îi va rupe turta deasupra capului
• Dacă mireasa va fi ”furată” la nuntă, nașul este cel care trebuie să negocieze recuperarea miresei
• Nașa scoate voalul de pe capul miresei și îi pune basmaua, potrvit tradiției
• La o săptămână după nuntă trebuie să meargă la biserică din nou cu finii pentru slujba de binecuvântare a noii familii.
Dupa acest eveniment minunat, tinerii casatoriti va devin copii. Din acest moment trebuie sa ii ajutati, sa ii sfatuiti ori de cate ori au nevoie, sa le fiti alaturi la greu si daca ei va roaga sa le botezati viitori copii.


Cadou pentru fini de la nasi – un aspect important

cadou pentru fini lenjerie personalizata

Pe langa plicul cu bani, darul nasilor pentru finii lor trebuie sa fie unul deosebit, special si inedit.

Cadourile menite să ofere confort și răsfăț le vor aduce finilor multa bucurie și sunt alegerea perfectă atunci când cauți ceva util, dar care să să le arate și cât de mult înseamnă pentru tine.

Nimic nu se compară cu senzația plăcută de relaxare acasă și momentul acela când, după o zi agitată, se vor așeza într-o lenjerie moale care să le mângâie pielea.

Optează pentru o lenjerie personalizata pentru pat, cu numele finilor si data casatoriei, care le va aminti mereu de cel mai mportant eveniment din viata lor.

Cu siguranta acesta va fi un cadou util dar si memorabil!

Lenjeria personalizata este din bumbac 100% si personalizeaza prin broderie.

Sperăm că articolul nostru te va ajuta cu sfaturi utile, iar ideile noastre de cadouri pentru fini te-au inspirat să faci alegerea potrivită, care să le aducă zâmbetul pe buze. Te așteptăm sa comanzi lenjerie personalizata sau set halate personalizate pentru fini, dar si pentru alte persoane dragi din viata ta!

Echipa www.atelieruldebrodat.ro Facebook

Atelierul de Brodat

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TRANSPORT RAPID IN ROMANIA

SUPORT TELEFONIC 24X7

Comenzi online: NON-STOP

Contact +(40) 728.188.030

X